Reviews from Europe in French & Dutch

Bonne pioche pour l’Ohio : Cincinnati a recruté l’un des meilleurs chefs, que vient d’accueillir, au terme de leur tournée européenne, une Seine musicale dont on a pu apprécier l’acoustique, plus sèche et plus analytique que celle de la Philharmonie.

French review of Paris performance

Bernstein en Gershwin kennen we als onvervalste Amerikanen. Dvorák was ook in het land waar de Indianen ooit het dagelijks leven bepaalden toen ze nog niet gedegradeerd waren tot overtollig vee. Over de wantoestanden rond de Indianen gaat het hier niet, wel over de betere bladzijden cultuur die het Amerika van vandaag mee maakten tot wat het is. Een stukje van dat Amerika, weerklonk in Antwerpen.

Dutch review of the Antwerp performance

Vele landgenoten melomanen zullen zich Louis Langrée allicht herinneren als dirigent van het Luiks Filharmonisch Orkest waar hij tot voor vijf jaar aan de leiding van het orkest stond. Nadien kreeg hij de unieke kans de dirigeerstok in de hand te nemen als dirigent van het Cincinnati Symphony Orchestra.

Dutch interview with Louis Langrée